Vilken färg passar dig?

Alla undrar ibland vilken färg eller modell som passar bäst när det kommer till underkläder. Du kanske tycker att det inte riktigt finns något som kompletterar dig. Frukta inte, det finns alltid en lösning för dig. Vi har plockat ihop ett par tips beroende på ögon-, hår- och hudfärg.

Lättaste är att dela upp efter bredare typer, döpta efter årstiderna.

 

Först är Sommartypen, med gråaktiga ögon, ljus hud och askblont till askbrunt hår. För sommartypen passar mjuka färger, gärna pastell.

I den här typen passar bland andra Claudia Schiffer och Kate Winslet.

Claudia-wearing-big-gold-hoops-claudia-schiffer-19839833-995-1500

 

För vintertypen -som har mörkbruna eller gråblå ögon, blek rosig hud och mörkt hår i tark kontrast till huden- passar ljusa färger med en kall underton. Speciellt vitt, svart, blått och fuchsia är väldigt bra val.

Angelina Jolie och Juliette Binoche passar in i den här typen.

2069901g

 

Vårtypen, som har ljusa eller bruna ögon, ljusblont, gyllenbrunt eller kopparbrunt hår och ljus hy, ofta med fräknar, vill ha ”fräscha” färger och varma undertoner. Gult, orange, grönt och beige är dina bästa val om du, som Nicole Kidman, passar in i denna typ.

Nicole-Kidman-05

 

Sist men inte minst har vi Hösttypen. Hit hör dem som har ”varma”, blå eller gröna ögon, gyllene hud och mörkt eller rött hår. Julia Roberts och Jessica Alba hör till den här typen. De som hör till den här typen passar väldigt bra i varma och intensiva färger som Orange-brun, ockra, mossgrön och andra jordiga nyanser.

julia-roberts-episode-1200x630