Vikten av att välja rätt BH

Kommer du ihåg när du skaffade dina första ”vuxna” underkläder? Flickor börjar med dessa i allt yngre åldrar allt eftersom tiden går, och utöver att vara de mest intima kläderna i garderoben är det också de viktigate att ha rätt storlek på. Det är inte bara ett faktum att majoriteten av kvinnor inte vet sin faktiska storlek, det tros även vara skadligt att ha en för liten BH. De flesta provar en BH, känner att kupan passar okej och tror att allt är prima när kupstorleken bara är den första punkten man ska tänka på. Om BHn är bara lite obekväm eller av undermålig kvalitet kan det inte bara skada formen på dina bröst, utan också leda till andra dåliga hälsomässiga följder. Vi ska ge dig några tips för att undvika dessa så gott det går i detta inlägg.

Som sagt är bröstcancer ett problem som visats vara vanligare hos kvinnor som bär BH i fel storlek. Många väljer efter utseende snarare än passform, vilket leder till något med spets eller satin som är vackert och sexigt, men visste du att det kan skada dig på sikt att bära spets-BH varje dag över en lång tid? Så vilken BH är bra till vad?
Bomull och silke borde vara dina första val, då de är otroligt bekväma material och passar alla årstider. Bomull värmer på vintern och absorberar svett i sommarvärmen, så det är ett säkert kort hela året.
41630-bh-negro1_800x1200
När det gäller färgen på en behå är ljusa nyanser bäst. Alla vet att kläder färg
as kemiskt, och till starkare färger används mer kemikalier, och de som vill vara så naturliga som möjligt vill undvika detta. Om du lätt får allergiska reaktioner på huden måste du vara försiktig med färgen på delarna som ligger direkt mot huden.

Olika kvinnor har olika former och behöver olika underkläder, men de flesta kvinnor väljer en BH som formar upp hennes bröst istället för en som är bekväm. BH med push-up kan hjälpa dig en hel del, men om du kan undvika BH med stöd är det rekommenderat. Om den är bara lite för tight kan det strula till din blodcirkulation, vilket ger problem längre fram i tiden.