Underkläder – En livsstil

Hej och välkommen.  Jag har precis startat upp denna blogg och tänkte ge en kort introduktion om mig och vad bloggen kommer handla om.
Jag har jobbat med underkläder, även kallat ”lingerie” i flera år nu men tycker att det är svårt att hitta bra resurser online där man enkelt kan se vad som finns där ute.
Tanken är att jag ska försöka posta ett inlägg i veckan. Det blir kanske inte alltid det, men då kanske det istället blir två stycken veckan därpå.

Många känner säkert till Victorias Secret, som är en gigant inom branschen och har sin årliga modevisning på TV, och deras ökända kataloger som ofta refereras till inom popkulturen.
Men det finns så mycket mer än bara ett märke som tillverkar vackra, sensuella underkläder och det finns nästan lika många olika sorter.

Målet med denna blogg är helt enkelt att upplysa om hur världen inom underklädesbranschen ser ut och introducera varumärken, bra hemsidor och annat kul.
”Lingerie”, är lite finare underkläder än det man vanligtvis hittar ute hos de stora butikskedjorna och är det självklara valet när man vill klä upp sig eller ge bort i present till någon man tycker om.
Det finns små butiker i de flesta städer som säljer någon typ av lingerie men utbudet är ofta litet och man brukar specialisera sig på ett enstaka eller några få varumärken.

Vill man inte trängas i en liten butikshörna när man letar efter det där lilla extra finns det många webbutiker som specialiserar sig på försäljning av underkläder där man lätt kan surfa runt och titta i lugn och ro.
De flesta återförsäljarna på nätet hittar man utomlands men det finns några bra hemsidor på svenska, vilket är en stor fördel då det är lättare med kundservicen och man slipper betala dyra fraktavgifter.

Jag vill inte spåna vidare allt för mycket i mitt första inlägg eftersom det lätt blir rörigt med flera små stycken om massa olika saker så jag nöjer mig med detta för den här gången.
På återseende!

Lämna en kommentar