Sexiga underkläder – lite favoriter.

Sexiga underkläder är ett enkelt sätt att få självsäker utstrålning och bättre hållning. Din omgivning ser effekterna men det är bara du eller den du visar som faktiskt vet. Nedan går vi igenom några av mina favoriter bland sensuella underkläder som vi hittar hos en av mina favoritbutiker: Katsumi.se

BH

De flesta kvinnor behöver en bh, oftast på grund av funktionen (att stödja brösten så du kan röra dig utan att det gör ont.), men det betyder inte att de måste vara enbart funktionella. Under BH-kategorin hittar vi push up-bh som ger brösten ett lyft och gör att de ser större ut. Förutom push up har de även klassiskt stilrena bhar, bh med straps, flimsiga tygbitar och bh med öppen kupa. En öppen kupa ger dig formen och ett visst stöd, men du kommer fortfarande åt brösten. Min favorit är:

Röda underkläder från Axami
Axami Breva, röd bh med straps

Den passar bra både till vardags och lite finare tillfällen.

Freebra

Freebra är ett märke som säljer självhäftande bhar som faktiskt fungerar för att ge stöd, lyft och form. Passar perfekt till minimala outfits eller klänningar med omöjliga urriningar. Inte det sexigaste i sängkammaren, men perfekt i förföringsfasen.

Korsetter & Bustiers

Lite olika korsett-liknande grejer. Matcha med snygga stockings för att omedelbart skapa ett snyggt set som framhäver kurvorna. Känner du dig syndig

black underbust corset
Atixo underbust corset, svart underbust med snören.

eller oskuldsfull?

white satin corset
ChiliRose satin corset, satin-korsett med snörning.

 

Trosor

Under kategorin trosor finns det spetstrosor, hipsters, briefs, string, pärlstring, g-string, tangatrosor och trosor med öppen gren. Lite allt möjligt, vilken modell man föredrar är en smaksak, personligen gillar jag Caprices kombination av snröen och spets:

Caprice Forever Young svart stringtrosa med straps
Caprice Forever Young, svart stringtrosa med straps

Bodys

Olika bodys (även kallat teddy) som passar in under sexiga underkläder. Istället för heltäckande bodys som formar kroppen eller ger dig full rörlighet hittar du här heta varianter. Vissa ger ordentligt stöd och en klassisk timglasform medans andra är spets och snören som draperar kroppen. Det finns även bodys med öppen gren.

Babydolls & Chemises

Sexiga nattlinnen. Vissa är inte tänka att sova i, men de passar helt klart i sovrummet. Här finns alternativ som passar bra till underklädespartyt med kompisarna, första daten eller en speciell kväll, eller när du bara vill klä upp dig lite extra. De flesta av mina favoriter kommer från Obsessive, bland annat:

Obsessive lingerie black babydoll
Obsessive Imperia svart babydoll / sexigt nattlinne.

Kroppsstrumpor / Catsuits

Kroppsstrumpor är åtsittande tyg över kroppen. Ett underklädesset i ett enda plagg. Flera av dem framhäver en snygg timglasform. Har lite grövre catsuits som du kan använda som kläder också.

Stay ups, stockings och höfthållare

Det sexiga alternativet till strumpbyxor. Benen ser längre och smalare ut samtidigt som de döljer eventuella blemor. Kolla in http://www.katsumi.se/skor om du vill bli längre på låtsas på riktigt. Stay ups sitter uppe med hjälp av silikon eller liknande, stockings fästs i strumpebandshållare (höfthållare). Jag föredrar stockings då jag tycker de sitter bättre, är bekvämare, håller bättre och är sexigare. Nackdelen är att man måste ha på sig en strumpebandshållare. Numer finns tydligen såhär avancerade strumpebandshållare som sitter runt benet istället för höfterna.

Axami Zephyr, svarta strumpebandshållare kring benet.
Axami Zephyr svarta strumpebandshållare.

Underkläder – set

Här finns många snygga grejer som inte finns med bland de separerade seten under varje kategori. Mina favoriter är:

Leg Avenue Lace Trimmed bralette and short, pink.
Leg Avenue pyjamas-set. Bralette och hipstertrosa.

till hemmakvällen och

Röda underkläder från Seven 'til Midnight.
Seven ’til Midnight Bed of Roses underklädesset. En favorit i rött.

när jag vill känna mig lite finare.

Det är några av mina favoriter bland sexiga underkläder. Håller du med eller tycker du att jag missade Den Snyggaste?

XoXo