Modernt med kroppsstrumpor

138149207827Få plagg är så sensuella och kvinnliga som kroppsstrumpan, som de senaste åren har det blivit alltmer populära. Kroppsstrumpan täcker vanligtvis kropp och ben och fungerar som underkläder, då oftast utan andra underkläder, men trosor kan användas för extra täckning och BH för extra stöd. När det kommer till material så är det vanligast med lätt genomskinliga material i stil med mesh och/eller spets.

FlaviaDet är inte riktigt säkert när kroppsstrumporna först dök upp, men bland de första uppmärksammade tillfällena är när skådespelerskan Adah Isaacs Menken bar en hudfärgad kroppsstrumpa på scen under en teaterföreställning. För att ge lite kontext på det hela så skulle karaktären hon spelade vara naken, så kroppsstrumpan användes som ett sätt att ge en illusion av nakenhet utan att behöva gå så långt som äkta nakenhet.

Historiskt sett så är kroppsstrumpan framför allt ett lätt formande underplagg, men nu för tiden så är det framförallt en form av erotiska underkläder som inte används till vardags. Och om man letar efter kroppsstrumpor på nätet så är det tydligt att så är fallet, med alla invecklade och erotiska designer som kan få nästan vem som helst att börja dregla.