Masker i Venetiansk stil

Venetianska masker är något som döljer vissa delar av dig och samtidigt hjälper till att framhäva andra, och det senaste året har förfrågan på dessa ökat stort. Den lilla känslan av anonymitet dessa ger kan förstärka dina mysigaste stunder och låter dig släppa loss mer än vanligt tack vare att det inte känns riktigt lika personligt med ansiktet dolt. Har du en lyxigare ton på din kostym kan dessa vara fantastiska på maskerader och Halloween för att skapa en högklassig atmosfär runt dig.

13580 13585

Atixo är just nu det största märket inom denna typ av masker, och har en lång tid tillverkat dem av plast som var lätt att bryta och kändes billigt, men de har nyligen skaffat nya maskiner och tillverkar nu sina masker i en högkvalitativ metall som kräver ansträngning att skada. De är numera det absolut bästa märket för masker, och även en del typer av underkläder.

Att hitta venetianska masker är inte helt lätt, och fysiska butiker kommer inte vara ett starkt val i de flesta fall. Internet blir ditt enda val, men det är ett väldigt bra val. Däremot kommer det bli svårt att välja var du ska köpa det du vill ha när det finns så många sidor att välja på, och både priser och leveranstider varierar vilt. Ditt absolut bästa val är att söka runt efter någon butik baserad i Sverige som sköter importen åt dig.