Kollektionen Eclissi di Luna överraskar

Polska märket Axami, som gör eleganta underkläder till bra priser, har nyligen släppt kollektionen ”Eclissi di Luna”. Genomtänkta designer och eleganta spetsunderkläder, både vågade och konservativa. Många av modellerna utnyttjar effekten rött broderi kan ha fenomenalt, och bevisar Axamis kompetens.

Hos oss är modellen Cassiopea extra omtyckt, speciellt halvkorsett-formen på BHn och den röda spetsen som utgör hela uppsättningen. Det är en okonventionell design som fångar ögat och lämnar precis tillräckligt åt fantasin.

Även Alba är en favorit; en babydoll i mesh med röda blommor broderade på övre halvan. Den är sensuell på ett sätt som osar skönhet snarare än sexualitet och nakenhet, vilket är lätt att uppskatta när mycket fokuserar på att ha så lite tyg som möjligt. Ett väldigt fint tillägg till garderoben, vare sig den används som sovkläder eller för ”speciella” tillfällen.

Överlag är Eclissi di Luna en kollektion som har något för alla som söker vackert designade underkläder i bra kvalitet till bra pris. Just nu är kollektionen inte lätt att få tag på i Sverige, men Katsumi har nyligen fått upp det mesta som beställningsvaror.