Boyshorts

Boyshorts är en av de mindre avslöjande typerna av trosor, snäppet efter briefs, men de har en viss charm som är svår att ignorera. Boyshorts är lågt skurna trosor som sitter åt, men också täcker höften; lite av en kompromiss mellan sexigt och bekvämt.

De har fått sitt namn efter hur de påminner om mäns Boxer Shorts. Vissa modeller påminner till och med om mäns Briefs, men de har ett par detaljer som alltid skiljer Boyshorts från Manshorts. De är lägre skurna, och formade efter kvinnliga kroppar. De täcker också det mesta av rumpan.

De är ett populärt val tack vare en obefintlig troslinje och är ett blygsamt alternativ till konventionella trosor. Kombinerat med en blus är det också ett vanligt plagg att ha en lat hemmakväll. Boyshorts funkar också väldigt bra som underdel till en bikiniuppsättning.

Om du skulle vara intresserad av att införskaffa ett par Boyshorts efter denna lilla tirad kan jag rekommendera märket Baci. Inte dyrt, men långt ifrån skräp. Väldigt fin kvalitet till och med!