Behåsamlingen

Att hitta rätt BH vid rätt tillfälle är inte alltid det lättaste, det kanske inte finns någon passande i garderoben, eller tvärtom, flera olika typer som kan passa, men det går inte att säga vilken som är lämpligast. Några olika BH:ar som alla kvinnor bör ha, och tillfällen att använda dom, kommer här:

Ett par sportbehås kan vara bra att ha, särskilt om man för en aktiv livsstil. De ger bra stöd när man rör på sig mycket, och det är aldrig fel att röra på sig. Eftersom utseendet inte är lika noga på gymmet som på stan, och att komfort är så pass viktigt när man tränar, så satsa på ett på riktigt bekväma sportbehåar.

En axelbandslös BH som passar till festklänningen utan att några axelband syns är också något att tänka på, och då den bör ha en färg som inte syns igenom klänningen så kan ett tips vara att köpa den i samband med klänningen, så slipper du komma på senare att behån kommer att synas.

Spetsunderkläder kan man ha på sig när man vill känna sig litet finare. Några spetsbehåar i garderoben slår sällan fel.

Sist men definitivt inte minst, någon form av vardagsbehå. Den kan vara i vilken sorts behå du vill, men välj en som du känner dig bekväm med. Blanda inte alltför vilt, då blir det bara svårt att bestämma sig, men ha ett par stycken som passar till litet olika plagg och olika färger.

Ganska enkla riktlinjer men hjälpsamma sådana, lycka till.