8 underliga fakta om trosor

Alla män älskar kvinnors underkläder, speciellt på en kvinnas kropp, eller när de tillåts ta av dem. Mäns kunskap om damunderkläder sträcker sig inte mycket längre än just hur man tar av dem.

Skillnaden på boy shorts och cheekies eller hipsters flyger rätt över huvudet, och skillnaden på string och G-string ska man inte ens prata om. I slutändan är det dock att de ser bra ut som spelar roll.

För alla män som vill lära sig mer och till alla kvinnor som är intresserade har ett par intressanta fakta om underkläder sammanfattats här under.

 

1. Underkläderna visar hur lätt du är att handskas med

Vissa psykologer har kommit fram till att ju simplare dina underkläder är, desto större är chanserna att du är lättare att hantera som person. Att du inte har behov att göra uttryck för din sexualitet via underkläder visar att du är bekväm med dig själv och kan känna dig sexig som du är.

 

2. Underkläder är en mångmiljardindustri

Underklädesindustrin drar in enorma pengar varje år. 2015 har den beräknats dra in 70 miljarder dollar.

 

3. Trosval är jämnare utspridda än man kan tro

En undersökning riktad mot kvinnor och deras preferenser när det kommer till trosor visade att uppdelningen är jämnare än väntat. Av 125,000 kvinnor föredrar 37% bikini briefs. 23% föredrar briefs. 19% föredrar string, 17% vill ha boyshorts och 4% föredrar annat.

 

4. Underkläder är nästan alltid designade av män

Den första stringtrosan designades av New Yorks dåvarande borgmästare Fiorello La Guardia. Han ogillade hur mycket hud stadens strippor visade och designade stringtrosan för att motverka detta inför World Fair 1939.

 

5. Kvinnor äger i genomsnitt 30 par trosor var.

 

6. Trosor lever ofta längre än vissa husdjur

En undersökning år 2008 visade att 15% av kvinnor äger trosor som är mellan 5 och 9 år gamla.

 

7. En tiondel av kvinnor går utan underkläder

För att undvika troslinje och ”valsvans” går 10% av kvinnor utan underkläder när de känner att de behöver slippa det.

 

8. Trosor kan förstöra en dag lika mycket som en jobbig pojkvän

USA Today gjorde en undersökning som visade att 27% av kvinnor påverkas humörmässigt av trosor som är fel storlek eller obekväma.