Fin- eller fultrosor?

Vad bär du på dagarna; fintrosor  eller fultrosor? Nu är du på väg att följa upp detta med ”Vad innebär fin- eller fultrosor?”. Här är en snabb sammanfattning: Fintrosor är precis vad det låter som, lite finare trosor i vackra material som spets, siden och annat som vissa kanske skulle anses obekväma. Alltså fina, sensuella, sexiga trosor. Fultrosor behöver inte betyda att de faktiskt är fula, utan snarare behagliga bomullstrosor från Sloggi, Calida eller liknande som inte har något speciellt till utseendet.

Så vad är viktigare för dig? Underkläder som ser extra vackra ut eller underkläder som sitter superbekvämt? En undersökning Aftonbladet gjorde har visat att så många som 90% bär fultrosor och 5% bär fintrosor. Vad hände med de sista 5%? De går i den luftigaste stilen. Rumpan bar. Betyder det att bara 5% ens har fintrosor? Nejdå, det är många fler än så! 70% av Sveriges damer har en låda fylld av spets och siden som ligger och väntar på speciella tillfällen. I den lådan hittar man ofta märken som Aubade, Simon Perele, Implicite och självklart storkändisen Agent Provocateur.

Går det inte att kombinera egenskaperna hos både fin- och fultrosor så att man får en bekväm trosa som ändå är sexig? Det handlar till hundra procent om material och skärning. För att en trosa ska uppfattas som sensuell eller lyxig behöver den i de flesta fall vara i spets, brodyr och hårda tyger såsom satin eller siden. Det gör det väldigt svårt att få till en trosa som är bekväm på riktigt. För att en trosa ska vara det bekvämaste som finns behöver den vara tillverkad i modal, bomull, microfiber eller något annat följsamt tyg, gärna utan spets, brodyr eller annat som kan skava. Som man ofta hör: Vill man vara fin får man lida pin, även om lidandet i detta fallet inte är alls så illa.

Ett väldigt viktigt tillfälle i en kvinnas liv då hon är redo att lida lite pin för att vara extra fin är bröllopsnatten. Om hon vill kan hon vara lite trixig och ha på sig ”fultrosan” över dagen för att senare under kvällen smita iväg och byta om till fintrosan. Allra helst ska det vara vitt, det är ett bröllop trots all, men mycket spets och lull lull är nästan lika viktigt. En matchande korsett med strumpeband och stockings kommer garanterat också bli uppskattat.

Så vem är du nu, fin, ful eller någonstans i mittentrosan? Oavsett vem du är bör du alltid tänka på att köpa bra trosor. Med bra trosor menar jag fin passform, tyg som håller tvättar i 60 grader år efter år. Det är värt att lägga lite extra pengar mot att få något som sitter skönt & håller länge.