Alla kan ha sexiga underkläder

Hur många gånger har du sagt ”jag kan inte ha vackra, sexiga underkläder, jag ser ju inte ut som en modell för Victoria’s Secret”? Kanske har du sagt att du inte vill klä dig på ett visst sätt för att undvika att stöta någon. När vi svenskar pratar om oss själva kan vi hoppa från konservativa till öppensinnade, från det ena andetaget till det andra.

xl1_t912818849

Du kan sätta dig själv på prov och se skillnader i hur du känner dig. Köp ett set med en sexig behå och trosor. Ersätt dina gammeldags eller konservativa underkläder (som du borde ha kastat redan när du gick ut skolan) och ta på dig ditt nya set. Se om du upplever någon skillnad i hur det känns, och vad du tycker när du burit dem under hela dagen (för även om ingen ser dina underkläder kommer det definitivt öka ditt självförtroende). Du kanske till och med känner dig så pass sexig att du vill att någon ska se dem.

Trosor är kraftfulla. De ser enkla och söta ut, men kan även göra sexuella anspelningar. Investera i ett par bra trosor som inte bara sitter bra och är gjorda i bra kvalitet, utan som också ser riktigt bra ut på din kropp. Ett par enkla stretchtrosor i svart eller grädde kan vara riktigt sexiga, och om trosorna har ett speciellt tryck kan de öka sexigheten enormt.

Det viktigaste är att välja något som passar dig. Om du inte är bekväm i stringtrosor bör du inte heller bära dem. Försök inte tvinga dig själv att bära något som gör dig obekväm. Bekvämlighet bör vara din största prioritet, även när du vill känna dig sexig. Om du är obekväm kan du känna dig självmedveten, och det är faktiskt ännu värre än att bära pensionärstrosor. Missförstå oss inte nu! Vissa personer älskar stringtrosor och bär inget annat, och det är helt okej. Men om de inte passar dig är det lika bra att låta bli dem, för de kan lika gärna orsaka en allergi. Vissa delar av huden är extra känsliga och kommer alltid att uppleva en allergisk känsla om tyg pressas mot dem under lång tid, och du bör hitta ett annat sätt att känna dig sexig. Ett par fräcka trosor kanske vore ett bra val, för de kan täcka rumpan och ser ”fräcka” ut. Fräcka trosor framhäver rumpans form istället för troslinjerna. Underkläder är det närmaste hud man kan komma. Välj något som känns bekvämt, och som får hjärnan att säga ”jag är slående, jag är självsäker, och jag är sexig!”

Håll det en hemlighet, om du vill. Ingen vet om du har en lustfylld spetsstring, eller rykande heta, röda trosor. Det är upp till dig om du vill behålla den här hemligheten eller dela den med någon du bryr dig om. I vilket fall som helst kommer folk säkert att fråga varför du helt plötsligt är mer självsäker, och varför du nästan dansar fram när du går genom korridorerna!